Perry Point Community Center, located in Perry Point, Maryland is a new facility modeled after the greenhouse concept. The green house concept focuses on community, sense of home, and quality of life. The space concept of the Perry Point Community center is to mimic that of a home. The purpose of this space was to promote the residents to be social, have fun, and feel right at home. Residents will feel right at home with the open kitchen, large family style dining area, and a cozy living area with a stone fireplace. Perry Point was inspired by its location on the east coast. Variations of blues, classic patterns, dark- tone woods, and natural greenery help the center feel calm and relaxing. The floor plan features a large kitchen as the center of the space. On either side of the kitchen are two pods of six resident rooms. In the middle of the resident room pods, there is a smaller sitting area that can be used as a mini living room. The den, public restroom and spa are located right off of the living room for easy access for the residents. Through a calm color palette of blues, natural stone, dark woods, and greenery, Perry Point is the perfect place for any Veteran to call home.
​​​​​​​
Back to Top